Niin se vuosi vaihtui ja tammikuukin on juuri taputeltu. Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia jonka huomaa paitsi päivän pidentymisestä niin myös siitä, että linnut ovat alkaneet visertelemään työhuoneen ikkunan takana. Ennenkuin huomaammekaan on taas kesä.

Syksyllä valmistuin koirien jäsenkorjaajaksi, mutta edelleen päätyöni on kuitenkin ihmisten hoitaminen. Tyttäreni Johanna on erikoistunut ammattinsakin puolesta koiriin ja häneltä voi kysellä koiriin liittyvistä hoidoista http://pihkatassun.com

Viime aikoina on kovasti tullut kyselyjä siitä, että onko vastaanottoa viikonloppuisin. Valitettavasti on todettava, että viikonloput pyhitän perheelle, koirilleni ja lapsenlapselleni. Arkisin teen töitä maanantaista torstaihin klo 8-17 ja perjantaisin klo 8-15. Puhelimeen vastaan vain tauolla sillä annan aikani 100%:sti sille asiakkaalle, joka on hoidossani. Parhaiten minua tavoittaa tekstiviestillä ja niihin saatan ehtiä vastaamaan lyhyemmälläkin tauolla, joka päivä en välttämättä myöskään käy lukemassa sähköpostiani joten tekstiviesti tai viestin jättäminen vastaajaan takaavat sen, että tulet huomioiduksi.

Tällä hetkellä ajanvarauskirjani vapaat ajat taitavat mennä maaliskuulle ainakin pidempien hoitojen osalta, mutta toki peruutuksiakin aina tulee, joten kannattaa kysellä.

Hyvää tulevaa Helmikuuta ja sehän näyttää olevan karkausvuosi, yksi päivä taas enemmän helmikuussa !


Voidaan hyvin !


joulukortti kuva 2014 fb.jpg