IMG_4250.jpg

Kuva @Marja-Leena Bergman

Niin se vain on todettava, että kesä on mennyt jos se oikein ehti edes tulemaan.

Minulla ei kuitenkaan ole mitään valittamista kesän säistä, oikein hyvä minulle kun en välitä helteistä, mutta olisihan ollut kiva juoda hiukan useammat kesäkahvit terassilla kuin tänä kesänä. Loma meni vauhdilla, kyläilyjä, lasten hoitoa, matkailua, hevostelua jne.

Vettä on satanut kaatamalla jo monta päivää eikä loppua taida olla näkyvissä, miten lie käy viljojen pelloissa kun vesi lainehtii niissä eivätkä oikein kypsykkään. Pihlajanmarjoja on paljon...saa nähdä tuleeko vähän vain paljon lunta sanonnasta kun on monta versiota.

Syksyyn ja loppuvuoteen on varattu kovasti aikoja ja tällä hetkellä mennään varauksissa jonolla loka-marraskuu riippuen millaiset ajat sopivat. Lyhyitä hieronta aikoja löytynee lokakuun lopulta, mutta jäsenkorjaus ym pidemmät ajat menevätkin sitten jo marraskuulle.

Syys-lokakuun vaihteessa minut löytää vyöhyketerapia kurssilta Helsingistä, käyn kurkkaamassa  miltä se hoitomuoto vaikuttaa.

Tänne ei tule juuri päivitettyä kun suurin osa ihmisistä ottaa yhteyttä nykyisin Facebookin kautta, mutta pysytään linjoilla...

Mukavaa syksyä 🍁🌾

 

Raija